Mixáno do špajzu – kompletní krmivo pro psy, kuřecí

175 Kč
Dočasně nedostupné

Kompletní krmivo pro dospělé psy i štěňata s vysokým obsahem kvalitního kuřecího masa a obohacené o čerstvou zeleninu, vnitřnosti a bylinky. Bez chemie a konzervačních látek. Balení 300 g.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mixáno do špajzu – měkké krmivo pro psy s kuřecím masem, čerstvou zeleninou a bylinkami

„Mixáno do špajzu“ je kompletní krmivo určené dospělým psům i štěňatům všech plemen, kterým pokryje všechny potřeby na výživu a energii. Krmivo s vysokým obsahem kvalitního kuřecího masa je obohacené o čerstvou zeleninu, vnitřnosti a bylinky, skvěle voní i chutá a váš pes si ho zamiluje.

Díky použité technologii zavařování CTP si krmivo uchovává všechny potřebné vitamíny a minerální látky. Je vyráběné zcela bez konzervantů, rychlosoli, umělých sladidel ani stabilizátorů či barviv.

A proč „Mixáno do špajzu“? Nemusíte ho skladovat v lednici ani mrazáku, postačí stabilní teplota do + 30 °C. V lednici skladujte až po otevření maximálně 3–5 dní.

  • kompletní krmivo s vysokým podílem kvalitního masa a čerstvé zeleniny,
  • zavařeno a konzervováno technologií CTP, která zachovává všechny vitamíny a minerální látky,
  • bez přídavku umělých barviv a konzervačních látek.

Hmotnost: 300 g.

Složení:

46,2 % kuřecí (prsa nebo stehna), 9 % kuřecí srdce nebo žaludky, 4,8 % kuřecí játra, 39 % zelenina (mrkev, sladké brambory, zelená čočka, červená řepa, hrášek, kvéták a brokolice), 1 % petržel a lněné semínko.

Dávkování

Velikost psa MINI (1–2 kg) MALÝ (3–5 kg) STŘEDNÍ (6–15 kg) VELKÝ (16–30 kg) OBŘÍ (31–50 kg)
ŠTĚNĚ 40–120 g 120–300 g 240–900 g 640–1800 g 1240–3000 g
DOSPĚLÝ PES 30–80 g 90–200 g 180–600 g 480–1200 g 930–2000 g

 

Analytické složky:

proteiny 17 %
oleje a tuky 3 %
vláknina 3 %
anorganické látky 1 %
vlhkost 45 %
fosfor 1,6 g / kg

 


Doplňkové parametry

Kategorie: Měkké krmivo pro psy – kompletní
Hmotnost: 300 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: