Hodnocení obchodu

5,0 345 hodnocení
5
339x
4
6x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
IR Avatar autora | 13.12.2018
Super
JL Avatar autora | 13.12.2018
Rychlé odeslání zboží, velmi dobrá a vstřícná komunikace. Při nejasnostech ohledně místa doručení mě prodejde sám telefonicky kontaktoval. S kvalitou kombinéz For my dogs jsem velmi spokojená - je to jeden z mála střihů, které sedí na čínského chocholatého psa. Uvítala bych možnost třídění zboží dle paramentrů - pro psa / fenku, dostupné velikosti apod. Nicméně s nákupem jsem naprosto spokojená, určitě se na tento eshop obrátím i v budoucnosti a budu ho doporučovat svým známým. Hezký den! Jana Lelovičová
Avatar autora 13.12.2018
Děkujeme za Vaše hodnocení. Dělení na fenky, psy a velikosti umožňuje filtr vlevo pod rozdělením sortimentu. Dokonce můžete zvolit i materiál podšívky :-) Eva Šatníková
AM Avatar autora | 10.12.2018
Nakupovala jsem zde poprvé, ochota a vstřícný přístup i při výměně velikosti. Určitě doporučuji!
Avatar autora 13.12.2018
Děkujeme za Vaše hezké hodnocení našich služeb :-) Eva Šatníková
LB Avatar autora | 9.12.2018
Zadny problem s dorucenim zbozi velmi vztricne jednani,oblecky krasne,menila jsem velikost a vse probehlo v poradku .Doporucuji!!!!!
Avatar autora 9.12.2018
Děkujeme za Vaše hezké hodnocení a doporučení našeho e shopu :-) Víme, že na dálku kupovat oblečení je složité, proto jsme připraveny pomoci :-) Eva Šatníková Eva Šatníková
D Avatar autora | 7.12.2018
Žádný problém s objednávkou ani s doručením, doporučuji ;-)
Avatar autora 9.12.2018
Děkujeme za Vaše hodnocení našich služeb :-) Eva Šatníková
IO Avatar autora | 7.12.2018
Jsem maximálně spokojena.Není to můj první nákup a ani poslední :-) Kvalitní a dobře padnoucí oblečení pro pejsky. Rychlé odeslání balíčku.
Avatar autora 7.12.2018
Děkujeme moc za Vaše hodnocení našich služeb a těší nás, že jste spokojena a na nákupy se k nám vracíte :-) Eva Šatníková
MK Avatar autora | 7.12.2018
Byla jsem velice mile překvapena po všech stránkách. Doporučuji všem, kteří hledají kvalitní oblečení pro pejska a v neposlední řadě vstřícnost, rychlost ochotu e-shopu.
Avatar autora 7.12.2018
Moc děkujeme za Vaše milé hodnocení a věříme, že se k nám na nákupy budete ráda vracet :-) Eva Šatníková
AC Avatar autora | 5.12.2018
Rychlé dodání. Obleček je nádherný. Pejskovi moc sluší. A je opravdu teploučký.
Avatar autora 6.12.2018
Moc děkujeme za vaše hodnocení :-) Eva Šatníková
SO Avatar autora | 5.12.2018
Velmi vstřícné a ochotné jednání. Rychlé vyřízení objednávky i výměny zboží. Spokojenost!
Avatar autora 6.12.2018
Děkujeme za vaše hodnocení našich služeb a věříme, že se k nám budete na nákupy vracet :-) Eva Šatníková
LD Avatar autora | 5.12.2018
Velmi příjemně překvapená kvalitou zboží. Rychlé dodání a celková spokojenost.
Avatar autora 6.12.2018
Moc děkujeme za vaše hodnocení :-) Eva Šatníková
DJ Avatar autora | 5.12.2018
Velmi příjemně překvapená kvalitou zboží. Rychlé dodání a celková spokojenost.
Avatar autora 6.12.2018
Děkujeme moc za vaše hodnocení našich služeb :-) Eva Šatníková
SF Avatar autora | 4.12.2018
Rychlá komunikace, vše proběhlo bez problémů. Děkuji
Avatar autora 6.12.2018
I my děkujeme za vaše hodnocení a jsme rádi, že jste spokojena :-) Eva Šatníková
HK Avatar autora | 4.12.2018
V obchodu jsem nakoupila již podruhé. Mají skvělý výběr zboží, ochotné zaměstnance a velmi rychlou dodávku zboží.
Avatar autora 6.12.2018
Děkujeme moc za milé hodnocení našich služeb a jsme rádi, že se k nám na nákupy vracíte :-) Eva Šatníková
MK Avatar autora | 3.12.2018
Rychlé dodání
Avatar autora 6.12.2018
Děkujeme za Vaše hodnocení. Zboží se snažíme odeslat okamžitě v den objednání :-) Eva Šatníková
HR Avatar autora | 1.12.2018
Doporučuji, za mne nejlepší e-shop... Od výběru po komunikaci a dodání, jsou úžasní!!!
Avatar autora 2.12.2018
Děkujeme moc za pochvalu a doporučení :-) Eva Šatníková
MT Avatar autora | 30.11.2018
Naprostá spokojenost, vřele doporučuji. Velmi vstřícné a mile jednání.
Avatar autora 2.12.2018
Děkujeme moc za Vaše hodnocení našeho e shopu :-) Eva Šatníková
MV Avatar autora | 29.11.2018
Jsem nadmíru spokojená. Na svoji milovanou fenku jezevčíka Betynku, velmi těžko hledám v kamenných obchodech obleček, který by ji padnul. Betynka není "čistokrevný" jezevčík, je malinko kratší, s větším hrudníkem. V hafhaf shopu jsme přesto našli nádherné oblečky, šité přímo na fenky jezevčíků a největší velikost TC2 ji skvěle sednula. Dokonce i překrásný kožíšek pro fenky středních plemen, kde jsem jen skrátila délku nohaviček. Než jsme se trefili do správné velikosti, musela jsem obleček vyměnit a objednat jiný. Paní, která se mnou vše vyřizovala, mi sama zavolala, byla velice milá a ochotná a vše se mnou hodně rychle vyřídila. Tímto ji ještě jednou děkuji za trpělivost a perfekní přístup i jednání. Oblečky z hafhaf shopu máme tři a všechny jsou precizně ušité a z kvalitních materiálů. Ocenila bych do budoucna větší výběr oblečků jednobarevných nebo v decentnějších barvách, ale to je čistě věc toho, že každému z nás se líbí něco jiného. Obchod všem vřele doporučuji! :-) Michaela V. + Betynka
Avatar autora 30.11.2018
Paní Michaelo, moc děkujeme za Váš čas, který jste věnovala hodnocení overalů For My Dogs i našich poskytovaných služeb. Víme, že nakoupit overal na dálku, aby pejskovi sednul není jednoduché a proto se snažíme pomoci s výběrem velikosti jak jen to jde. Těší nás, že se nám to u Vaší Betynky povedlo :-) Eva Šatníková
NV Avatar autora | 29.11.2018
Milé a rychlé jednání :-)
Avatar autora 30.11.2018
Děkujeme za Vaše hodnocení :-) Eva Šatníková
IS Avatar autora | 28.11.2018
super obchudek byla jsem i osobně
Avatar autora 28.11.2018
Děkujeme za vaše hodnocení a přijeďte se na nás zase kouknout. Rádi Vás uvidíme :-) Eva Šatníková
AM Avatar autora | 27.11.2018
skvělý obchod, skvělé oblečky, obchod mohu jen doporučit. Dodání objednaného zboží obratem, v případě zvolení špatné velikosti věc řešena s nevšední ochotou a vstřícností. Velký dík za mě i za spokojeného psího miláčka.
Avatar autora 28.11.2018
Děkujeme moc za Vaše slova chvály :-) Snažíme se. Eva Šatníková