Hodnocení obchodu

5,0 466 hodnocení
5
459x
4
6x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
IT Avatar autora | 24.6.2019
Doporučuji.. Vše rychle vyřízené, bezva servis. Děkuji
FB Avatar autora | 24.6.2019
Doporučuji, koupil jsem naší jezevčici pláštěnku. Zboží dorazilo rychle a v pořádku. Pláštěnka jí velmi dobře pasuje
PR Avatar autora | 24.6.2019
Doporučuji. Koupili jsme rukavici na morčata a je to bezva.
MR Avatar autora | 18.6.2019
Zboží dorazilo v pořádku a rychle. Batoh na pejska je super můžu jen doporučit.
Avatar autora 18.6.2019
Děkujeme moc za Vaše hodnocení a doporučení :-) Eva Šatníková
ZS Avatar autora | 14.6.2019
Opravdu rychlé dodání. Promyšlený výrobek. Zpracování vypadá velmi kvalitně. Pouze malá chybka. V poloze na ležato, při vstupu dovnitř, podklouzává rozložená podložka pod tlapkami psa a vlastně samovolně vylézá ven z batohu. Žádný suchý zip, nebo jiné upevnění jsem nenašel. V poloze na výšku a složené podložce napůl, bez problémů. A kupodivu náší Kavalírce vnitřní prostor vyhovuje. Takže doporučuji.
Avatar autora 21.6.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení :-) Eva Šatníková
LB Avatar autora | 11.6.2019
Naprosto dokonale!!!Pani velice mila a maximalne ochotna. Do druheho dne od objednani jsem mela balik doma. Vrele doporucuji :
Avatar autora 12.6.2019
Děkujeme moc za Vaše hodnocení a pochvalu. To vždy potěší :-) Eva Šatníková
JC Avatar autora | 10.6.2019
Ano na 100%
Avatar autora 12.6.2019
Stručně a jasně :-) Děkujeme. Eva Šatníková
LM Avatar autora | 10.6.2019
Doporučuji, rychlá komunikace i dodání.
Avatar autora 12.6.2019
Děkujeme za vaše hodnocení a věříme, že se k nám na nákupy budete vracet :-) Eva Šatníková
RK Avatar autora | 5.6.2019
doporučuji, supr rychlost:)
Avatar autora 6.6.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení a doporučení :-) Eva Šatníková
PB Avatar autora | 5.6.2019
Naprostá spokojenost. Velice milá a ochotná paní, skvělý sortiment zboží, vše rychle vyřízeno. Určitě doporučuji.
Avatar autora 6.6.2019
Děkujeme moc za Vaše milé hodnocení našich služeb a věříme, že se k nám na nákupy budete vracet :-) Eva Šatníková
VH Avatar autora | 3.6.2019
SUPER!
Avatar autora 4.6.2019
Stručně a jasně :-) Děkujeme Eva Šatníková
DM Avatar autora | 29.5.2019
Milé, rychlé jednání a pomoc při výběru oblečku. Cena také přijemná. Děkuji
Avatar autora 3.6.2019
Děkujeme za Vaše milé hodnocení našich služeb :-) Eva Šatníková
KB Avatar autora | 27.5.2019
Absolutní bomba, jednání a komunikace.. kéžby to bylo všude jako s tímto super truper obchdem.
Avatar autora 28.5.2019
Děkujeme moc za slova chvály ve Vašem hodnocení :-) Eva Šatníková
ŠR Avatar autora | 24.5.2019
Doporučujeme a moc děkujeme za bonus( granule na ochutnání ) Určitě objednáme, chutnali
Avatar autora 25.5.2019
Děkujeme moc za vaše hodnocení. Bonus je samozřejmostí :-) Eva Šatníková
VP Avatar autora | 24.5.2019
Rychlé jednání, kvalitní zboží, doporučuji!!
Avatar autora 25.5.2019
Děkujeme za Vaše milé hodnocení :-) Eva Šatníková
JK Avatar autora | 23.5.2019
Obchod je úžasný, paní je velmi ochotná a vstřícná, již dlouho jsem se s takovou ochotou nesetkala. Oblečky jsou moc pěkné a opravdu sedí jako ulité. Doporučuji.
Avatar autora 25.5.2019
Děkujeme moc za Vaše hodnocení našich služeb :-) Jsme v obchodě tři a naše práce nás baví :-) Eva Šatníková
DB Avatar autora | 21.5.2019
Velice doporučuji, rychlé vyřízení, super jednání při výměně zboží!!!
Avatar autora 21.5.2019
Děkujeme za milé hodnocení našich služeb :-) eva Šatníková
Avatar autora | 16.5.2019
Velmi jsem spokojena s vyřízením objednávky, s dodáním zboží a s nabídkou zboží. Doporučuji
Avatar autora 18.5.2019
Děkujeme moc za Vaše hodnocení :-) Eva Šatníková
KK Avatar autora | 15.5.2019
Velká spokojenost, vrácení zboží taktéž proběhlo bez problému. Mohu jen doporucit
Avatar autora 18.5.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení našich služeb. :-) Eva Šatníková
Avatar autora | 14.5.2019
Zboží super, komunikace s obchodem perfektní, dodání rychlé + dárek ...vše v pořádku,obchod určitě doporučuji. I ceny velmi slušné. Zároveň chci tímto i obchodem poděkovat za výborné služby.
Avatar autora 18.5.2019
Moc děkujeme za Vaše hodnocení produktu i našich služeb. Věříme, že se k nám na nákupy budete vracet :-) Eva Šatníková