Hodnocení obchodu

5,0 650 hodnocení
5
643x
4
6x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Dalibor Čech | 20.1.2020
Nakupoval jsem zatím jen jednou. A spokojenost , bylo to i s dárkem, o kterém jsem netušil.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 22.1.2020
Děkujeme za vaše hodnocení a tešíme se na další objednávky :-) Eva Šatníková
Avatar autora Radana Šubová | 20.1.2020
Velmi, okamžité vyřízení, perfektní domluva, precizní provedení. A ještě to klukům sluší.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 20.1.2020
Takže spokojenost :-) To nás moc těší a věříme, že se k nám na nákupy budete vracet. Eva Šatníková
ZK Avatar autora Zuzana krejčíková | 20.1.2020
Naprosta spokojenost.rychle dodani a perfektne zabaleno. Pridan i darecek pro pejska.moc dekujeme batuzek super
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 20.1.2020
Moc nás těší, že jste spokojena s batůžkem i s našimi službami :-) Eva ŠATNÍKOVÁ
JZ Avatar autora Jaromíra Zíková | 19.1.2020
I když jsem odstoupila od smlouvy, protože jsem objednala větší velikost, oceňuji ochotu a profesionalitu pracovníků i kvalitu zbo6í. Děkuji J. Zíková
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 20.1.2020
My děkujeme za Vaše hodnocení a pochvalu. Stát se může, příště se určitě ozvěte a budeme se snažit Vám s výběrem velikosti pomoci :-) Eva Šatníková
NR Avatar autora Nikol Ruhsamová | 17.1.2020
Líbí se mi, že zde najdu originální zboží. Ceny fajn, dodání rychlé, z celých stránek na mě dýchá pohoda =) Prostě paráda a jistě zde budu i nadále nakupovat. Dopuručuji.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 20.1.2020
Děkujeme moc, takové hodnocení opravdu potěší. Snažíme se a jsme rádi, že se k nám na nákupy budete vracet. Eva Šatníková
MP Avatar autora Michaela Pejpalová | 16.1.2020
Nakupuji již poněkolikáté a vždy spokojenost. Děkuji.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 20.1.2020
Děkujeme nejen za Vaše hodnocení, ale i za to, že se k nám na nákupy vracíte :-) Eva Šatníková
PJ Avatar autora Petra Jankujova | 15.1.2020
Znamka je pekna, mame jiz podruhe tu samou. Jedine, co by slo vylepsit, je dodavat ji s nejakym neroztahnutelnym krouzkem, treba s nejakou karabinkou se sroubovaci pojistkou. Ackoli je krouzek na klice pomerne pevny, stejne se obema mym ctyrnohym potvurkam podarilo znamku v minulosti ztratit:) Ale jinak je opravdu krasna, a ryti jde dobre videt.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 20.1.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojena se známkou i kvalitou rytí. Co se týká kroužku na připevnění známky - Red Dingo dodává všechny ID známky s tímto kroužkem a není v našich silách to změnit. Pořiďte v železářství kroužek opravdu na klíče - ten drží. Sama to mám také tak.:-) Eva Šatníková
PR Avatar autora Pavlína Rendlová | 14.1.2020
Ochotný personál, lidský přístup, děkuji.
VK Avatar autora Veronika Kylarova | 14.1.2020
Super, jsem velice spokojená.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 14.1.2020
Děkujeme :-) Eva Šatníková
JZ Avatar autora Jana Zahálková | 13.1.2020
skvělý obchod s velkým výběrem, přehledné internetové stránky, doporučuji!
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 13.1.2020
Tak to potěší :-) Stále se snažíme zařazovat na náš e shop nové zboží a samozřejmě i o přehlednost e shopu a příjemný nákup u nás :-) Eva Šatníková
JS Avatar autora Jitka Srdínková | 13.1.2020
Bezva,vše na jedničku!
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 13.1.2020
My moc děkujeme za pochvalu :-) Eva Šatníková
Avatar autora Věra Šreiberová | 9.1.2020
Velice spokojená , rychlost a spolehlivost
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 13.1.2020
A o to vše se snažíme - spokojený zákazník je naším cílem. Eva Šatníková
MC Avatar autora Monika Cigánková | 9.1.2020
Velká spokojenost, velmi ochotní lidé, kteří mi pomohli s výběrem batohu. Děkuji a doporučuji tento eshop.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 13.1.2020
Děkujeme za pochvalu. Pomoc při výběru zboží je u nás samozřejmostí :-) Eva Šatníková
MJ Avatar autora Monika Jarolímková | 6.1.2020
Vše naprosto perfektní i rychlá výměna nevhodně vybrané velikosti.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 13.1.2020
Děkujeme, snažíme se vyřešit vždy rychle a ke spokojenosti zákazníků :-) Eva Šatníková
VM Avatar autora Veronika Malá | 6.1.2020
Naprostá spokojenost
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 13.1.2020
Stručně a jasně, děkujeme. Eva Šatníková
LP Avatar autora Lucie Pospíšil | 6.1.2020
není co vytknout. Velká spokojenost.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 13.1.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc nás potěšilo. Eva Šatníková
SF Avatar autora Simona Fialová | 6.1.2020
Rychlé jednání, snadná komunikace, prima obchod.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 13.1.2020
Díky moc :-) Eva Šatníková
VS Avatar autora Vladimír Tomáš Smolík | 6.1.2020
Rychlé dodání, vše OK. jen chválím.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 13.1.2020
A my moc děkujeme za Vaše hodnocení :-) Eva Šatníková
MK Avatar autora Markéta Krčilová | 6.1.2020
Rychlá dodávka, vše bez problémů + vzoreček pamslků zdarma ;o)
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 13.1.2020
Děkujeme za pochvalu :-) Eva Šatníková
LS Avatar autora Langášková Silvia | 6.1.2020
Rychlé dodání. Super. Hračka krásná. Pejsek je nadšený
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 13.1.2020
No super, my jsme nadšeni, že jste spokojeni . Eva Šatníková