Hodnocení obchodu

5,0 398 hodnocení
5
392x
4
6x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
HN Avatar autora | 15.2.2019
Tak můžu jen doporučit a neznám žádný zápor ba naopak byla jsme už při prvním nákupu velice mile překvapena přístupem personálu a od té doby těch nákupů bylo už víc a opravdu můžu jen doporučit.Velice milý a příjemní,jeden den jsem objednala druhý den jsme to už měli doma
DF Avatar autora | 14.2.2019
Naprosto výborná komunikace,vstřícnost,velmi rychlé dodání...není co vytknout...DOPORUČUJI
Avatar autora 15.2.2019
Děkujeme moc za Vaše hodnocení našich služeb :-) Eva Šatníková
LS Avatar autora | 12.2.2019
Jsem velmi spokojená , slušné chování, brzká dodávka a kvalitní výrobek.
Avatar autora 13.2.2019
Děkujeme moc za Vaše hodnocení :-) Eva Šatníková
AK Avatar autora | 11.2.2019
Naprosta spokojenost
Avatar autora 13.2.2019
Děkujeme moc za Vaše hodnocení :-) Eva Šatníková
MS Avatar autora | 11.2.2019
Super spolupráce a obrovská ochota se vším pomoci. Dámy jsou prostě dokonale sehrané, milé a ochotné. Ráda se sem vracím- oblečky pro mazlíčky jsou nejen krásné, ale hlavně i příjemné. Též obchod doporučuji. Ještě jednou děkuji. Magda
Avatar autora 13.2.2019
Děkujeme moc za Vaše hezké hodnocení našich služeb:-) Pochvala potěší :-) Eva Šatníková a celý tým HafHaf-shopu
Avatar autora | 11.2.2019
Objednávala jsem si obleček pro svou trpasličí jezevčíků , byl ji veliký. Po telefonickém hovoří jsem byla umístěna,že mi obleček vymění za menší. Dámy v obchodě byly velice ochotné a milé. Vřele obchod doporučuji. Děkuji. Marie
Avatar autora 11.2.2019
Děkujeme moc za Vaše hodnocení našich služeb. Víme, že výběr oblečení na dálku není jednoduchý a snažíme se ho co nejvíce usnadnit. Výměna u nás není problém :-) Eva Šatníková
V Avatar autora | 11.2.2019
Moc milá a ochotná paní na telefonu a to i v případě, že jsem musela objednávku narychlo zrušit.
Avatar autora 11.2.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení :-) I to se může stát a pokud jde, vyjdeme vstříc :-) Eva Šatníková
ŠV Avatar autora | 10.2.2019
ježečky jsem koupila své dceři, které se moc líbí:-) děkujeme
Avatar autora 10.2.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení :-) Hračka je primárně určena pro psy, ale nejste první :-) Eva Šatníková
SJ Avatar autora | 10.2.2019
Velmi rychlé vyřízení objednávky, spokojenost :)
Avatar autora 10.2.2019
Děkujeme za hezké hodnocení našich služeb :-) Eva Šatníková
MM Avatar autora | 7.2.2019
já i můj pes jsme spokojeni
Avatar autora 8.2.2019
Stručně a výstižně :-) Moc děkujeme . Eva Šatníková
MT Avatar autora | 7.2.2019
Naprostá spokojenost s obchodem. Paní byla velice vstřícná a ochotná všechno změřit a vysvětlit. Zboží jsem dostala skoro ihned po zaplacení. Děkuji moc a vřele doporučuji.
Avatar autora 8.2.2019
Děkujeme moc za Vaše hezké hodnocení :-) Snažíme se pomoci zákazníkům při výběru zboží na dálku jak jen to jde :-) Eva Šatníková
Avatar autora | 1.2.2019
S obchodem, komunikací i s dodaným zbožím jsem naprosto spokojená. Už jsem HafHafShop doporučila i svým známým. Určitě se sem vrátím na další nákupy.
Avatar autora 1.2.2019
Děkujeme mc za Vaše hodnocení a jsme moc rádi, že se k nám budete na nákupy vracet :-) Eva Šatníková
HJ Avatar autora | 1.2.2019
Jsem moc spokojena s kvalitou oblečků i rychlostí dodání. Děkuji,
Avatar autora 1.2.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení :-) Jsme rádi, že jste spokojena. Eva Šatníková
TK Avatar autora | 31.1.2019
Jsem moc spokojená, milé a vstřícné jednání po telefonu, rychlé dodání zboží. Určitě doporučuji já i můj pejsek :)
Avatar autora 1.2.2019
Děkujeme moc za vaše hezké hodnocení :-) Eva Šatníková
A Avatar autora | 30.1.2019
Jsem maximálně spokojena se zbožím i ochotou poradit
Avatar autora 30.1.2019
Děkujeme moc za Vaše hezké hodnocení našich služeb i zboží :-) Eva Šatníková
IK Avatar autora | 23.1.2019
jsem moc spokojená a můj pejsek neví ani že v těchto mrazivých dnech že je zima
Avatar autora 25.1.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení a jsme moc rádi, že jste spokojena Vy i pejsek :-) Eva Šatníková
JS Avatar autora | 22.1.2019
jsem velice spokojená,při telefonickém kontaktu byla paní milá a vstřícná.doporučuji!!!!!
Avatar autora 25.1.2019
Děkujeme moc za Vaše hezké hodnocení našich služeb :-) Eva Šatníková
ZK Avatar autora | 20.1.2019
Spokojenost, kvalitní zboží, rychlé dodání, milá profi obsluha. Paní ráda a ochotně poradí i po telefonu.... 100 bodů :-)
Avatar autora 22.1.2019
Moc děkujeme za pochvalu. Snažíme se :-) Eva Šatníková
ZP Avatar autora | 19.1.2019
Byli jsme maximálně spokojeni s pristupem, ochota a pomoc. To uz je malo kde videt..
Avatar autora 20.1.2019
Moc děkujeme za Vaše milé hodnocení našich služeb a věříme, že se k nám na nákupy budete vracet :-) Eva Šatníková
LM Avatar autora | 18.1.2019
Velmi spokojená
Avatar autora 20.1.2019
Díky za vaše hodnocení :-) Eva Šatníková