Hodnocení obchodu

5,0 537 hodnocení
5
530x
4
6x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
DS Avatar autora | 19.10.2019
Nadmíru spokojená není co dodat hezký obleček perfektně sedí krásně ušitý.Konečně obchod kde jsem našla to co jsem chtěla a hlavně tabulka s mírama odpovídá! navíc dobrá komunikace s obchodem,rádi poradí.Všem doporučuji!
Avatar autora 21.10.2019
Děkujeme moc za pochvalu, vážíme si toho :-) Spokojený zákazník - náš cíl. Eva Šatníková
MV Avatar autora | 18.10.2019
Rychlé dodání a cedulka je krásná
Avatar autora 21.10.2019
Děkujeme za vaše hodnocení - snažíme se odesílat zboží okamžitě, aby bylo co nejdříve u zákazníka :-) Eva Šatníková
Avatar autora | 17.10.2019
Velká spokojenost. Dodání do druhého dne a obleček moc hezký a kvalitní.
Avatar autora 18.10.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení a pochvalu za rychlé dodání :-) Eva Šatníková
AF Avatar autora | 16.10.2019
Velmi rychlé dodání, vše v pořádku.
Avatar autora 18.10.2019
Jsme rádi, že jste spokojena :-) Eva Šatníková
ŠK Avatar autora | 15.10.2019
rychlost dodání
Avatar autora 18.10.2019
Děkujeme za pochvalu. Eva Šatníková
Avatar autora | 14.10.2019
Pěkné zboží, rychlé dodání..
Avatar autora 15.10.2019
Děkujeme za pochvalu a těšíme se na další spolupráci :-) Eva Šatníková
RP Avatar autora | 14.10.2019
Rýchle dodání, výborný produkt.
Avatar autora 16.10.2019
Děkujeme za vaše hodnocení, jsme rádi, spokojený zákazník, náš cíl. :-) Eva Šatníková
ZC Avatar autora | 14.10.2019
Dodání do druhého dne, spokojenost.
Avatar autora 14.10.2019
Děkujeme za vaše hodnocení. Zboží máme skladem a snažíme se expedovat co nejrychleji :-) Eva Šatníková
MN Avatar autora | 8.10.2019
Všechno v naprostém pořádku. Super rychlá komunikace a doručení. Mohu jen doporučit :)
Avatar autora 14.10.2019
Děkujeme za hezké hodnocení našich služeb :-) Eva Šatníková
Avatar autora | 7.10.2019
OK
Avatar autora 14.10.2019
Stručně a jasně :-) Děkujeme. Eva Šatníková
Avatar autora | 7.10.2019
Vše naprosto bez problémů. Blesková komunikace a vstřícnost. Nešla mi poslat platba převodem a nebyl problém mi to předělat na platbu hotovostí. Zboží dorazilo rychle a kvalita výrobku a zpracování je na vysoké úrovni. Obchod doporučuji.
Avatar autora 7.10.2019
Děkujeme moc za Vaše milé hodnocení a jsme rádi, že jste s našimi službami i zbožím spokojena. Samozřejmě nás také těší, že nás doporučujete a věříme, že i vy se k nám na nákupy budete vracet :-) Eva Šatníková
PB Avatar autora | 4.10.2019
Mohu jen doporučit, vynikající poradenská služba, profesionalita a velice milá a vstřícná paní, vše vyslechla a poradila. Rychlé dodání zboží, spokojenost s kvalitou a zpracováním.
Avatar autora 6.10.2019
Taková pochvala vždy potěší, jsme rádi, že jste s našimi službami i zbožím spokojena :-) Eva Šatníková
Avatar autora | 4.10.2019
Velice vstricni, ochotní, zboží kvalitní. Velká spokojenost.
Avatar autora 6.10.2019
Děkujeme moc za pochvalu a věříme, že se k nám na nákupy budete vracet. Eva Šatníková
JP Avatar autora | 28.9.2019
Jsem spokojena.Vše ok.
Avatar autora 29.9.2019
Děkujeme, stručně a jasně rečeno :-) Eva Šatníková
TH Avatar autora | 24.9.2019
Mohu doporučit. Fajn obchod, rychlé dodání.
Avatar autora 29.9.2019
Děkujeme. Spokojený zákazník je náš cíl :-) Eva Šatníková
MB Avatar autora | 23.9.2019
Naprostá spokojenost, velmi rychlé dodání. Budu se vracet. :-)
Avatar autora 29.9.2019
Jsme rádi, že jste spokojena a hlavně nás těší, že se k nám budete vracet :-) Eva Šatníková
RN Avatar autora | 18.9.2019
Vše OK, doporučuji.
MK Avatar autora 20.9.2019
Jasně a stručně. Děkujeme a jsme rádi, že se k nám na nákupy vracíte.
HM Avatar autora | 17.9.2019
každému můžu jen doporučit, hlavně s jakou ochotou mě bylo vyhověno..za mě máte 10 hvězdiček
MK Avatar autora 20.9.2019
Moc děkujeme za milé hodnocení i dvojnásobný počet hvězdiček. Spokojenost všech našich zákazníků – dvounohých i těch čtyřnohých je pro nás všechny prioritou.
DS Avatar autora | 17.9.2019
Doporučuju. Pelíšek krásný, kvalitně ušitý. Velký výběr v eshopu, rychlé dodání.
MK Avatar autora 20.9.2019
Děkujeme za hodnocení obchodu i pelíšku a těšíme se na další objednávku :)
JR Avatar autora | 11.9.2019
Velmi, rychlá reakce, rychlé doručení.-))
MK Avatar autora 20.9.2019
Děláme co můžeme, a když spolupracují i přepravní služby, zpravidla máte zboží druhý den doma. Děkujeme za hodnocení!