Hodnocení obchodu

5,0 1116 hodnocení
5
1108x
4
7x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Maggie | 18.5.2021
Maximalni spokojenost, jak s produkty tak s pristupem eshopu. Dekuji a doporucuji
J Avatar autora Jana | 14.5.2021
Naprostá spokojenost.Všem doporučuji.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 15.5.2021
To jsme moc rádi a děkujeme :-) Eva Šatníková
KK Avatar autora Kateřina Krátká | 14.5.2021
Zboží krásné, skvělá komunikace a vstřícnost. Určitě doporučuji.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 15.5.2021
Děkujeme za pochvalu a doporučení :-) Eva Šatníková
S Avatar autora Simona | 13.5.2021
Vše proběhlo bez problému,rychle a zakaznický servis mi moc pomohl. Zboží je opravdu krásné a kvalitní. Určitě doporučuji a moc děkuji.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 15.5.2021
My děkujeme a věříme, že se k nám na nákupy budete vracet :-) Eva Šatníková
MP Avatar autora Milan Pristaš | 10.5.2021
vše proběhlo rychle a tak jak mělo
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 15.5.2021
A tak to má být :-) Eva Šatníková
L Avatar autora Lenka | 10.5.2021
Velká spokojenost
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 15.5.2021
Díky :-) Eva Šatníková
SL Avatar autora Simona Lukášková | 7.5.2021
Velká spokojenost s obchodem i s výrobky, které jsem zakoupila.Rychlé dodání.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 7.5.2021
Děkujeme, zboží máme skladem a okamžitě po objednání expedujeme :-) Eva Šatníková
MS Avatar autora Markéta Schönová | 6.5.2021
Vždy spokojený páníček i pes
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 7.5.2021
A tak to má být :-) Eva Šatníková
SP Avatar autora Soňa Petrová | 6.5.2021
Není co vytknout.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 7.5.2021
Moc děkujeme :-) Eva Šatníková
MP Avatar autora Marcela Praisová | 3.5.2021
maximální spokojenost, velmi rychlé dodání
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 7.5.2021
Díky :-) Eva Šatníková
NH Avatar autora Nataša Hanzlová | 3.5.2021
Velmi rychlé dodání. Kvalitní zboží. Jsem velmi spokojená. Skvělý obchod. Děkuji.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 7.5.2021
My děkujeme a doufáme, že sek nám na nákupy budete vracet :-) Eva Šatníková
PV Avatar autora přemysl vysloužil | 28.4.2021
Vše o.k rychlost doručení super
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 2.5.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení. Zboží máme skladem a okamžitě po objednání expedujeme :-) Eva Šatníková
Avatar autora Hana Žáčková Šarmanová | 28.4.2021
Maximální spokojenost - výměna zboží proběhla velmi rychle a bez problémů. Peníze za stornovanou zásilku obratem na účtu, včetně hrazeného poštovného.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 2.5.2021
Děkujeme, snažíme se aby byl zákazník s našimi službami spokojen :-) Eva Šatníková
ŠV Avatar autora Štěpánka Vlčková | 27.4.2021
Vše perfektní, naprostá spokojenost
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 27.4.2021
Děkujeme :-) Eva Šatníková
Avatar autora Josef Černý | 27.4.2021
Vše proběhlo v pořádku.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 27.4.2021
Děkujeme :-) Eva Šatníková
KL Avatar autora Květoslava Látalová | 27.4.2021
Zboží bylo dodáno velmi rychle, hned druhý den po objednání. Doporučuji všem a obchodu přeji, ať se jim daří a děkuji za jejich práci, kterou dělají skvělě.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 27.4.2021
My děkujeme moc za pochvalu a věříme, že se k nám budete na nákupy vracet. Zboží máme skladem a snažíme se co nejvíce ulehčit našim zákazníkům nákup u nás na e shopu nejen vlastními fotkami produktů, ale i popisem. Pokud je třeba, poradíme i po telefonu :-) Eva Šatníková
SJ Avatar autora Světlana Jiříčková | 26.4.2021
Vždy jsem naprosto spokojená. Velký výběr, rychlé dodání. Kvalita super. Komunikace s obchodem je skvělá. Tento e-shop mohu všem vřele doporučit.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 27.4.2021
Děkujeme moc za pochvalu, doporučení a hlavně, že se k nám na nákupy vracíte :-) Eva Šatníková
PH Avatar autora Petra Hálová | 23.4.2021
Rychlé dodání, bezpečné balení, doporučuji.
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 27.4.2021
Děkujeme moc :-) Eva Šatníková
JK Avatar autora Jolanta Kubinská | 23.4.2021
Spokojená, super rychle dodání. Doporučuji
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 27.4.2021
Děkujeme moc a věříme, že se k nám na nákupy budete vracet :-) Eva Šatníková
MS Avatar autora Michaela Sovová | 23.4.2021
Velká ochota a rychlost, doporučuji
Avatar autora Eva Šatníková (Administrátor) 27.4.2021
Děkujeme za pochvalu a doporučení :-) Eva Šatníková