Hodnocení obchodu

5,0 435 hodnocení
5
428x
4
6x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
SM Avatar autora | 22.4.2019
Objednávka byla bleskově vyřízena a objednané zboží přišlo pečlivě zabalené. Nemám co vytknout, moc děkuji :)
SK Avatar autora | 19.4.2019
Obchod je super. Rychlé dodání. Barva jako na obrázku. Je to můj první nákup a jsem velmi spokojená.
HK Avatar autora 21.4.2019
Moc děkujeme za Vaše milé hodnocení. Helena Kudrnová
V Avatar autora | 18.4.2019
Nakupovala jsem zde poprvé a jsem spokojená.
HK Avatar autora 18.4.2019
Moc děkujeme za hodnocení. Helena Kudrnová
FP Avatar autora | 16.4.2019
Plně vřele doporučuji tento obchod skvělá komunikace s obchodem díky moc
HK Avatar autora 18.4.2019
I my děkujeme, že jste si našel čas na milé hodnocení. Helena Kudrnová
J Avatar autora | 15.4.2019
Pravdu ? Dobře, máte ji mít. Skvělá komunikace. Neslibují, co nemohou splnit. Ochota, vstřícnost, skvělý servis. Dámy jsou SUPER ! Nemohu jinak, než vřele doporučit.
HK Avatar autora 18.4.2019
Děkujeme, takové pravdivé hodnocení nás těší nejvíce :) Helena Kudrnová
AK Avatar autora | 15.4.2019
Jsem velmi spokojena s obchodem: výborna komunikace,ochota a spolehlivost. Vřele doporučuji!!!
HK Avatar autora 18.4.2019
Moc děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení! Helena Kudrnová
MK Avatar autora | 10.4.2019
moc spokojená
HK Avatar autora 18.4.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení. Helena Kudrnová
ZP Avatar autora | 10.4.2019
Jsem spokojená - rychlé doručení objednávky
HK Avatar autora 18.4.2019
Moc děkujeme – zboží vždy expedujeme co nejrychleji a zpravidla ještě v den objednání. Helena Kudrnová
HV Avatar autora | 10.4.2019
Jsem vždy moc spokojená
HK Avatar autora 18.4.2019
Moc děkujeme a jsme rádi, že se k nám vracíte. Helena Kudrnová
IR Avatar autora | 5.4.2019
Rychlé dodání.Kvalitní provedení.
HK Avatar autora 18.4.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení. Helena Kudrnová
KM Avatar autora | 3.4.2019
cena, rychlost - doporučuji
HK Avatar autora 18.4.2019
Děkujeme za stručné a výstižné hodnocení a doporučení. Helena Kudrnová
EN Avatar autora | 3.4.2019
Rychlé doručení objednávky, vstřícná komunikace, maximální spokojenost.
HK Avatar autora 18.4.2019
Moc děkujeme za Vaše hodnocení. Helena Kudrnová
Avatar autora | 3.4.2019
Víc než jen spokojenost!
HK Avatar autora 18.4.2019
Děkujeme, spokojený zákazník – ten dvounohý i čtyřnohý – je pro nás prioritou. Helena Kudrnová
MB Avatar autora | 28.3.2019
Lehátko kvalitní a dodání v rychlý a bez problémů
HK Avatar autora 18.4.2019
Moc děkujeme za hodnocení. Lehátko ANADI je pro psy skvělé – a pro páníčky na údržbu ještě lepší. Helena Kudrnová
MM Avatar autora | 27.3.2019
SUPER
HK Avatar autora 18.4.2019
Stručné a jasné – děkujeme za hodnocení! Helena Kudrnová
MD Avatar autora | 26.3.2019
Spokojen
Avatar autora 26.3.2019
Děkujeme za vaše hodnocení :-) Eva Šatníková
PW Avatar autora | 22.3.2019
Dobrá spokojenost.
Avatar autora 25.3.2019
Děkujeme za vaše hodnocení :-) Eva Šatníková
HM Avatar autora | 20.3.2019
Velmi spokojena. Úžasný výběr neobvyklého zboží, rychlé doručení.
Avatar autora 25.3.2019
Děkujeme za vaše hodnocení. Snažíme se zařazovat do našeho sortimentu i zboží, které je méně obvyklé :-) Eva Šatníková
D Avatar autora | 20.3.2019
Maximalni spokojennost..vstricne jednani..poradi ..doporuci a jeste jsme dostaly darecky k nakupu ..doporucuju
Avatar autora 25.3.2019
Děkujeme za vaše hodnocení a doporučení :-) Eva Šatníková
RN Avatar autora | 20.3.2019
Velmi spokojena!
Avatar autora 25.3.2019
Děkujeme za vaše hodnocení :-) Eva Šatníková